Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Muzzlewhite

Dannet: 1998
Også kjent som: Henry Muzzlewhite
Fra: Oslo

Amerikanskinspirert kvartett fra Oslo, startet i 1998. Muzzlewhite startet opp under navnet Henry Muzzlewhite, og medlemmene var den gang som senere Tore Aurstad på sang og gitar, Håkon Strømsæther på gitar og vokal, Trond Brækhus på bass og Finn Roar Halvorsrud på trommer. Bandnavnet ble imidlertid sakte men sikkert kortet ned til bare Muzzlewhite. De er sterkt inspirert av amerikansk musikk, men kan ikke settes i noen bestemt bås. Deres album fra 2003 har for.. Les mer..

Amerikanskinspirert kvartett fra Oslo, startet i 1998. Muzzlewhite startet opp under navnet Henry Muzzlewhite, og medlemmene var den gang som senere Tore Aurstad på sang og gitar, Håkon Strømsæther på gitar og vokal, Trond Brækhus på bass og Finn Roar Halvorsrud på trommer. Bandnavnet ble imidlertid sakte men sikkert kortet ned til bare Muzzlewhite.

De er sterkt inspirert av amerikansk musikk, men kan ikke settes i noen bestemt bås. Deres album fra 2003 har for eksempel massevis av country-overtoner, uten at Muzzlewhite kan sies å ha blitt et countryband. De har utgitt tre album pluss CD-singelen «My Hero».

Medlemmer

Finn Roar Halvorsrud Trommer, perkusjon
Håkon Strømsæther Vokal, gitar, tangenter
Tore Aurstad Vokal, gitar
Trond Brækhus Bass

Medvirker på

Minor Majority
Candy Store komponist;tekstforfatter
2007
Diverse Artister
Oslos Stolthet
2003