Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Moonflowers

Fra: Oslo

Synthduo, lokalisert i Oslo, bestående av Gaute Drevdal og Rune Lindbæk. Drevdal og Lindbæk spilte sammen i Those Norwegians, som ble oppløst på slutten av 90-tallet, men samlet synthene igjen for å gi ut platen All Watched Over By Mach­ines Of Loving Grace under navnet Moonflowers. Platetittelen er hentet fra en diktsamling av forfatteren Richard Brautigan og gjenspeiler et ønske om å fremstille maskinelle instrumenter mer levende ved bevisst å tilføye menneskelige feil. .. Les mer..

Synthduo, lokalisert i Oslo, bestående av Gaute Drevdal og Rune Lindbæk. Drevdal og Lindbæk spilte sammen i Those Norwegians, som ble oppløst på slutten av 90-tallet, men samlet synthene igjen for å gi ut platen All Watched Over By Mach­ines Of Loving Grace under navnet Moonflowers. Platetittelen er hentet fra en diktsamling av forfatteren Richard Brautigan og gjenspeiler et ønske om å fremstille maskinelle instrumenter mer levende ved bevisst å tilføye menneskelige feil.

Albumet inneholder en blanding av tjukke 80-talls rytmer, jazzfunk og melodiøs pop. Frost og Anne Marie Almedal fra Velvet Belly bidrar med vokal på platen.

Utgivelser (singel/EP)

Anne Marie Almedal, Moonflowers
Where Are You
2002