Matched: artister/(.*)
Gjør endringer

Memphis Underground

Dannet: 1. januar 2013
Fra: Oslo

Memphis Underground er på mange måter et helt nytt band, men allikevel med en merittliste som strekker seg helt tilbake til begynnelsen av 1970-tallet. Bandets medlemmer har figurert som husmusikere på blant annet legendariske Club7, Hot House og på Smuget i Oslo. Sammen har de turnert både Norge og Skandinavia på både langs og på tvers. Forløperne var band som Rosmersholm, Høst, Veslefrikk, Bazar, Black Rock and the Sky Pilot, Half Moon, Cockroach Clan, .. Les mer..

Memphis Underground er på mange måter et helt nytt band, men allikevel med en merittliste som strekker seg helt tilbake til begynnelsen av 1970-tallet.

Bandets medlemmer har figurert som husmusikere på blant annet legendariske Club7, Hot House og på Smuget i Oslo. Sammen har de turnert både Norge og Skandinavia på både langs og på tvers.

Forløperne var band som Rosmersholm, Høst, Veslefrikk, Bazar, Black Rock and the Sky Pilot, Half Moon, Cockroach Clan, The Corndogs og Uptowners, for å nevne noen.

Som enkeltpersoner har medlemmene deltatt på tallrike plateinnspillinger. Noen av disse er: På sterke vinger (Høst, 1974), Hardt mot hardt (Høst, 1976), CLUB 7 live jubileumsplate (1978), LASSE NILSEN/HALF MOON 'So many times' (Lasse Nilsen/Half Moon, 1994), Live and unreleased (Høst, 2001), «Paranoid» på Det Beste Til Meg Og Mine Venner (En Hyllest Til Joachim Nielsen) (2005), Pelle Parafins Missing Link (2011) og Radiodager (Øystein Olausen, 2013).

Memphis Undergrounds låtmateriale spenner fra komposisjoner av Eric Clapton, Cream og Fleetwood Mac til egenkomponert materiale.

Medlemmer

Cato Holmen Trommer, perkusjon
Lasse Nilsen Gitar, vokal
Stig-Audun Hansen Bass
Øystein Olaussen Gitar, Vokal