Matched: artister/(.*)

Eksterne lenker

Gjør endringer

Martin Aakervik

Født: 15. desember

Martin Aakervik slapp sin deby plate Gnistene Fyker med rock'n'roll på norsk, februar 2014. Han har tatt med seg et knippe karismatiske musikere og artister fra Norge og Sverige. Martin Aakervik er gitarist i Horebandet, som årlig besøker Rockefeller og lager et fyrverkeri av et show, med flere av våre største artister. Han har vært bosatt og overlevd som visesanger i Gøteborg en tiårs periode. Som aktiv i det nordiske visemiljøet var han styremdlem i låtskriverklubben Nye Skalder (1998-2004) og.. Les mer..

Martin Aakervik slapp sin deby plate Gnistene Fyker med rock'n'roll på norsk, februar 2014. Han har tatt med seg et knippe karismatiske musikere og artister fra Norge og Sverige.

Martin Aakervik er gitarist i Horebandet, som årlig besøker Rockefeller og lager et fyrverkeri av et show, med flere av våre største artister. Han har vært bosatt og overlevd som visesanger i Gøteborg en tiårs periode. Som aktiv i det nordiske visemiljøet var han styremdlem i låtskriverklubben Nye Skalder (1998-2004) og norsk representant i Nordvisa (2004-2008)

Jazzmystikk er en låt han har skrevet som er utgitt på plata Nordiska spår. Han har også skrevet på oppdrag av Det norske komponistfond og turnert eller holdt konserter i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Medlemmer

Erik Bentsen Saksofon
Lars Birkelund Trommer
Lars Lothe Holm Koring
Runar Johannessen Trommer
Torbjørn Holte Bass, munnspill
Volker Zibell Saksofon

Utgivelser (album)

Martin Aakervik
Gnistene fyker
2014