Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Maria Haukaas Mittet

Født: 3. august 1979
Også kjent som: Maria Haukaas Storeng + Maria
Fra: Finnsnes

Maria Haukaas Mittet er født på Finnsnes, og oppvokst på Senja. Som 12-åring var hun en av de unge sangerne som delte på hovedrollen i musikalen ”Annie” i Oslo, og medvirket også på soundtrack-albumet. Senere studerte hun bl.a. musikk og drama ved Foss Videregående Skole. Hun fikk mye oppmerksomhet for sin deltagelse i Idol-sendingene i 2004, og debuterte året etter med albumet ”Breathing”. Maria Haukaas Mittet representerte Norge i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i 2008, der.. Les mer..

Maria Haukaas Mittet er født på Finnsnes, og oppvokst på Senja. Som 12-åring var hun en av de unge sangerne som delte på hovedrollen i musikalen ”Annie” i Oslo, og medvirket også på soundtrack-albumet. Senere studerte hun bl.a. musikk og drama ved Foss Videregående Skole. Hun fikk mye oppmerksomhet for sin deltagelse i Idol-sendingene i 2004, og debuterte året etter med albumet ”Breathing”.

Maria Haukaas Mittet representerte Norge i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix i 2008, der det ble en femteplass for ”Hold On Be Strong”. Albumet med samme navn utgjør så langt hennes beste plassering på VG-lista, og lå til sammen tretten uker inne på listen. Hun har også deltatt i musikaler som ”Trollmannen fra Oz”, ”Hair” og ”Fame”, og sto bak den offisielle sangen til Ski-VM i 2011.