Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Malin Reitan

Født: 8. august 1995
Også kjent som: Malin
Fra: Trondheim

Melodi Grand Prix junior ble første gang arrangert av NRK i 2002. I 2005 var det ti år gamle Malin Reitan fra Trondeim som vant med sangen ”Sommer & skolefri”. Hun har fått en langt mer varig karriere enn mange andre barnestjerner, og har ligget på VG-lista med samtlige av sine album. Den største suksessen er ”Pang!” fra 2006, som nådde en 5. plass, og lå på listen i hele 25 uker. Malin Reitan ser også ut til å.. Les mer..

Melodi Grand Prix junior ble første gang arrangert av NRK i 2002. I 2005 var det ti år gamle Malin Reitan fra Trondeim som vant med sangen ”Sommer & skolefri”. Hun har fått en langt mer varig karriere enn mange andre barnestjerner, og har ligget på VG-lista med samtlige av sine album. Den største suksessen er ”Pang!” fra 2006, som nådde en 5. plass, og lå på listen i hele 25 uker.

Malin Reitan ser også ut til å klare overgangen til en mer voksen artistkarriere godt. Hun ga i oktober 2012 ut albumet ”Paradis”, og deltok i Melodi Grand Prix-finalen med sangen ”Crush”. Hun vant Spellemannprisen for 2009 i Barneplate-kategorien, og skal da ha vært en av tidenes yngste spellemannprisvinnere. Mange av innspillingene hennes finnes på en lang rekke samleplater.

Medlem i

Malin & Celine sang

Utgivelser (album)

Malin Reitan
Paradis
2011

Utgivelser (singel/EP)

Malin Reitan
Crush
2012