Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Make Up

Fra: Oslo

Make Up var en rocketrio fra Oslo, som ga ut sitt eneste album i 1988. Dette var en LP-plate med åtte spor, spilt inn i Spektrum Studio. Bandet besto av Kirsten Lepreux (bass, kor), Ingrid Arntzen (trommer, kor) og Hilde Johannessen (sang, gitar). Your Mind kom ut på Veps, som på 80-tallet var plateselskapet til bl.a. Jokke & Valentinerne, Divin’ Ducks, 99th Floor og Electrobugs. I 1985 var Make Up med på en kassett kalt Intro der de delte.. Les mer..

Make Up var en rocketrio fra Oslo, som ga ut sitt eneste album i 1988. Dette var en LP-plate med åtte spor, spilt inn i Spektrum Studio. Bandet besto av Kirsten Lepreux (bass, kor), Ingrid Arntzen (trommer, kor) og Hilde Johannessen (sang, gitar). Your Mind kom ut på Veps, som på 80-tallet var plateselskapet til bl.a. Jokke & Valentinerne, Divin’ Ducks, 99th Floor og Electrobugs.

I 1985 var Make Up med på en kassett kalt Intro der de delte plassen med bl.a. Jokke & Valentinerne, Russian Amcar Club, Spaceling og Sterk Naken og Biltyvene. I 1986 deltok Make Up dessuten på samleplaten The Beat Generation, der musikkavisen Beat presenterte lovende band fra denne tiden, inkludert deLillos, Tunicates og The Colors Turned Red. Her var bandet representert med låten ”Paint”. Det var de også i TV-programmet ”Lille Oslo – en egen planet”.

Medlemmene i Make Up møttes på et rockeseminar i regi av AKKS – Aktivt kvinnekultursenter. De spilte atmosfærisk rockemusikk, og ble sett på som lovende, uten at det store gjennombruddet noen gang skjedde. Hilde Johannessen hadde også vært medlem i Veslefrikk, der hun spilte elektrisk gitar og koret på albumet Kameleon fra 1981. I 1990 produserte hun en single for bandet Septique.

Utgivelser (album)

Make Up
Make up - your Mind
1988

Medvirker på

Diverse artister
INTRO:
1985