Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Los Plantronics

Dannet: 1994
Fra: Oslo

Los Plantronics kaller musikken sin for ”mariachi death surf”. Også visuelt er de inspirert av meksikanske elementer, i tillegg til temaer fra bl.a. pulp-omslag, søreuropeiske western-filmer og nordamerikansk trash-kultur. De har spilt i Mexico med god suksess, og har ellers turnert i Skandinavia, Stor-Britannia , Tyskland, Belgia, Holland, Hellas og Portugal. Los Pantronics startet opp i Oslo i 1994, og har hatt et stort antall medlemmer gjennom årene. Gitaristen og sangeren Tor Erik Havn, alias Signor Havn, har.. Les mer..

Los Plantronics kaller musikken sin for ”mariachi death surf”. Også visuelt er de inspirert av meksikanske elementer, i tillegg til temaer fra bl.a. pulp-omslag, søreuropeiske western-filmer og nordamerikansk trash-kultur. De har spilt i Mexico med god suksess, og har ellers turnert i Skandinavia, Stor-Britannia , Tyskland, Belgia, Holland, Hellas og Portugal.

Los Pantronics startet opp i Oslo i 1994, og har hatt et stort antall medlemmer gjennom årene. Gitaristen og sangeren Tor Erik Havn, alias Signor Havn, har vært med hele veien. De har gitt ut seks album siden 1998, og har bl.a. delt scene med surf-legenden Dick Dale, garasjerock-pionerene The Sonics og det seiglivede rock’n’roll-bandet The Fleshtones.

Medlemmer

Bendik Brænne
Frode Skjold Trommer, vokal (1996 - 02)
Kai Roger Gjestemoen Gitar (1998 - )
Thor Erik Havn Vokal, gitar

Utgivelser (singel/EP)

Los Plantronics
Taco Tunes
2011