Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Lady Moscow

Dannet: 2007

Lady Moscow har de siste fem årene markert seg som et særegent bidrag til den norske musikkunderskogen. Med albumene 'Barrel dance' (Sunflower studios 2008) og 'Things to do in Lehre' (Athletic Sounds 2010) har bandet gledet radiolyttere såvel som konsertgjengere i både Norge og utlandet. Bandet har høstet titler som 'Norges råeste liveband' og 'uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap.' Som festivalen Canal Street nylig beskrev bandet: Det er.. Les mer..

Lady Moscow har de siste fem årene markert seg som et særegent bidrag til den norske musikkunderskogen. Med albumene 'Barrel dance' (Sunflower studios 2008) og 'Things to do in Lehre' (Athletic Sounds 2010) har bandet gledet radiolyttere såvel som konsertgjengere i både Norge og utlandet. Bandet har høstet titler som 'Norges råeste liveband' og 'uekte barn av Tom Waits sin introverte eleganse sammenblandet med Gogol Bordellos nesten selvutslettende humør og galskap.' Som festivalen Canal Street nylig beskrev bandet: Det er sirkus, folkrock og sigøynermusikk sydd sammen med talentfull musisk kvalitet.

Store ting har skjedd i Lady Moscows gale kitsch-univers siden sist. Ikke bare har el-gitaren blitt byttet mot folk-musiker Oddbjørn Austeviks kyndige banjo,- bandet har også fått med seg ingen mindre enn legendariske punk-bassist Ragnhild Sarsten (Böyen Beng) på kontrabass. Sommeren 2012 ga bandet ut sin nye singel 'You' (innspilt i Urban Sound studio), og til høsten ventes en vinyl-EP med et knippe nye hardtslående låter. Ikke minst har Lady Moscow de siste månedene gjort seg bemerket med et heftigere og mer interaktivt liveshow enn noensinne, som har etterlatt en strøm av blødende danseføtter og gjennomsvette, euforiske publikummere i sitt kjølvann.

Fredrikstad Blad anmeldte en konsert på Verdensspeilet i 2012 slik: '..et musikalsk fyrverkeri så intenst at flere enn undertegnede ble sittende med større og større glis rundt munnen etterhvert som konserten skred fram. (..) Det er ikke hver konsert man ønsker aldri skal ta slutt. Lørdagens var en sånn.'