Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Kyle Alessandro

Født: 10. mars 2007
Fra: Steinkjer

Kyle Alessandro er fra Steinkjer og har sunget og danset fra han var 1 år gammel. Tross sin unge alder, blir Kyle allerede sett på som et idol blant sine jevnaldrende fans. Gullknappen og direkte avansement til semifinalen under sin deltagelse i Norske Talenter sørget i 2017 for ekstra oppmerksomhet rundt Kyle, og litt senere slapp han debutsingelen “Din Sang”. Med den sangen opptrådte storsjarmøren på to store TV-show sommeren 2017; både Allsang på Grensen og Norway Cup. Til tross for.. Les mer..

Kyle Alessandro er fra Steinkjer og har sunget og danset fra han var 1 år gammel. Tross sin unge alder, blir Kyle allerede sett på som et idol blant sine jevnaldrende fans. Gullknappen og direkte avansement til semifinalen under sin deltagelse i Norske Talenter sørget i 2017 for ekstra oppmerksomhet rundt Kyle, og litt senere slapp han debutsingelen “Din Sang”. Med den sangen opptrådte storsjarmøren på to store TV-show sommeren 2017; både Allsang på Grensen og Norway Cup.

Til tross for ung alder er Kyle svært scenevant, da han har rukket å spille flertallige konserter, der han har demonstrert sin enorme stemme og tilstedeværelse på scenen.

I 2018 var Kyle Alessandro aktuell med blant annet singelen “Señorita”, som han laget sammen med Anders Nilsen og André Jensen. I 2019 har han gitt ut blant annet en ny og moderne versjon av “Hun Er Forelska I Lærer’n” og sommerlåten “Mi Corazon”.