Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Kjetil Saunes

Født: 22. oktober 1962

Musiker og tekstforfatter, f. 22.10.1962 i Ulsteinvik, oppvokst i Oslo. Han har bass som hoved­instrument, og startet sin musikalske karriere som 19-åring i band sammen med Kjetil Bjerkestrand, Anders Viken og Eivind Aarset. Han har etter hvert jobbet som studiomusiker og arrangør, ved siden av egen solokarriere. På 80-tallet spilte han med KGB, et kristent rockeband fra Hamar, og han jobbet også ganske lenge med Bjørn Eidsvåg. Unni Wilhelmsens plate Hurricane’s Eye er et.. Les mer..

Musiker og tekstforfatter, f. 22.10.1962 i Ulsteinvik, oppvokst i Oslo. Han har bass som hoved­instrument, og startet sin musikalske karriere som 19-åring i band sammen med Kjetil Bjerkestrand, Anders Viken og Eivind Aarset. Han har etter hvert jobbet som studiomusiker og arrangør, ved siden av egen solokarriere.

På 80-tallet spilte han med KGB, et kristent rockeband fra Hamar, og han jobbet også ganske lenge med Bjørn Eidsvåg. Unni Wilhelmsens plate Hurricane’s Eye er et prosjekt han også har vært sterkt involvert i.

Saunes debuterte som soloartist i 1993 med Lystyv. Han hadde med seg et sterkt musikerlag: Eivind Aarset, Paolo Vinaccia, Per Hillestad, Bugge Wesseltoft, Nils Petter Molvær og Elisabeth Moberg (Kvinner på randen). Flere av disse bidrar også på Fyr, som kom i 1996. Arkana fra 1999 er musikalsk en dreining mot et mer elektro-akustisk lydbilde. Eivind Aarset er med også på denne utgivelsen. Saunes synger på norsk.

Medlem i

Marius Müller's Funhouse Bass (1988 - 1990)