Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Ketil Hustad

Født: 25. juli 1959
Fra: Trondheim / Oslo

Ketil Hustad er musiker, orkesterleder og produsent bosatt i Trondheim. Født i Vadsø, vokst opp i Kiel (Tyskland) og Oslo. Tok Mastergrad/hovedfag i musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Har hatt ansvaret for ca 70 konsertproduksjoner i regi av Rikskonsertene. Jobber i dag som musiker og som fagansvarlig for Den kulturelle skolesekken. Mange musikere i Trøndelag har jobbet tett med Ketil, og noen av produksjoner endte i prisnominerte album som “Den bor en gammel baker” (Eldbjørg Raknes,”Rasmus & Verdens Beste band”.. Les mer..

Ketil Hustad er musiker, orkesterleder og produsent bosatt i Trondheim. Født i Vadsø, vokst opp i Kiel (Tyskland) og Oslo. Tok Mastergrad/hovedfag i musikkvitenskap ved Universitetet i Oslo. Har hatt ansvaret for ca 70 konsertproduksjoner i regi av Rikskonsertene. Jobber i dag som musiker og som fagansvarlig for Den kulturelle skolesekken.

Mange musikere i Trøndelag har jobbet tett med Ketil, og noen av produksjoner endte i prisnominerte album som “Den bor en gammel baker” (Eldbjørg Raknes,”Rasmus & Verdens Beste band” (Rasmus Rohde). og “Skimmer” (Andraes Aase). Ketil fikk etterhvert ry på seg for å produsere mange rockeartister inn i skolekonsertordningen: artister som Dum Dum Boys, Chand Torsvik , Askik Holm og Johndoe.

Medlem i

Bjelleklang Vokal (1987 - 1990)
Perikom Pianist
Svevestøv Keyboardist, komponist, arrangør & produsent
Trondheim Storband Keyboardist, arrangør & produsent