Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Kenneth Ekornes

Født: 7. juli 1974
Fra: Sykkylven

Jazzmusiker (slagverk) og medlem av Brazz Brothers, kjent fra flere innspillinger, samt for sitt fleretniske musikkuttrykk og bruk av elektronikk. Han er utdannet ved rytmelinjen ved Høgskolen i Agder, og er med i en rekke band. I tillegg har han assistert Trio de Janeiro, FØYK, Ole Paus, Baba Nation, Mari Boine (Eight seasons, 2002), Ingor Ánte Áilo Gaup, Trond-Viggo Torgersen (Barnetimen for de store, 2002) og Vintermåne (Vintermåne, 2002), Terje Gewelt/ Bjørn.. Les mer..

Jazzmusiker (slagverk) og medlem av Brazz Brothers, kjent fra flere innspillinger, samt for sitt fleretniske musikkuttrykk og bruk av elektronikk.

Han er utdannet ved rytmelinjen ved Høgskolen i Agder, og er med i en rekke band.

I tillegg har han assistert Trio de Janeiro, FØYK, Ole Paus, Baba Nation, Mari Boine (Eight seasons, 2002), Ingor Ánte Áilo Gaup, Trond-Viggo Torgersen (Barnetimen for de store, 2002) og Vintermåne (Vintermåne, 2002), Terje Gewelt/Bjørn Klakegg og Frode Alnæs.

Han turnerte med Unni Løvlid i Rikskonsertene i 2006, da med indisk folkemusikk. Tidligere har han turnert med oppsetningene Draumetid og Kenneth i 100.

Medlem i

Ab und Zu Trommer
Batagraf Trommer
Desafinado Trommer
Gumbo Trommer
Nymark Collective Trommer
Ragajazz Trommer
The Brazz Brothers Trommer 2009-