Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Kaniner Til Salgs

Fra: Oslo

I 1987 lagde Oslobandet Kaniner til Salgs den 13 spors LP-platen Kaniner til salgs , som inneholdt eget materiale. På denne innspillingen besto bandet av Hege Rimestad (sang, fele), Dag Okstad (bass), Lars Lothe Holm (gitar, sang) og Metch Tofthagen (trommer). De fikk også lagd en video til låten ”Seinvinter”, produsert av Linda Cartridge. Albumet var spilt løpet av to uker i London. Lars Lothe Holm hadde vært en tidlig samarbeidspartner for Joachim Nielsen, mens Metch Tofthagen var innom.. Les mer..

I 1987 lagde Oslobandet Kaniner til Salgs den 13 spors LP-platen Kaniner til salgs , som inneholdt eget materiale. På denne innspillingen besto bandet av Hege Rimestad (sang, fele), Dag Okstad (bass), Lars Lothe Holm (gitar, sang) og Metch Tofthagen (trommer). De fikk også lagd en video til låten ”Seinvinter”, produsert av Linda Cartridge. Albumet var spilt løpet av to uker i London.

Lars Lothe Holm hadde vært en tidlig samarbeidspartner for Joachim Nielsen, mens Metch Tofthagen var innom både Vera Cruise, Florrie og Nattergalene, Fat Molly og bandet til Willy B. Både Lars Lothe Holm og Dag Okstad medvirker som musikere på samle-platen Den Akustiske Gitarliga presenterer (1988), som viste frem nyere norske band og artister i akustisk tapning.

Hege Rimestad var det mest erfarne medlemmet, med bakgrunn fra bl.a. Amtmandens Døtre, Veslefrikk og Tits & Hits. På Kaniner til salgs skrev hun all musikken – og søsterparten av tekstene. Senere ble det egne album, samarbeid med Geirr Lystrup og nyskrevet musikk til film og teater, i tillegg til at hun har medvirket som studiomusiker på en lang rekke plater.

Medlemmer

Dag Okstad Bass
Hege Rimestad Sang, fele
Ine Merete Tofthagen Johannessen Trommer
Lars Lothe Holm Gitar, sang

Utgivelser (album)

Kaniner Til Salgs
Kaniner til salgs
1987