Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Kafka Prosess

Dannet: 1984
Splittet: 1987
Fra: Oslo

Hardcoreband fra Oslo, med tilknytning til Blitz, startet i 1984 av Gunnar Nuven (sang) og Nils Aune (gitar) etter oppløsningen av bandet Svart Framtid. Året etter bidro de på samle-EP-en Nå eller aldri sammen med band som Angor Wat, Siste Dagers Helvete og Bannlyst, utgitt på pønklabelen X-port, drevet av blant andre Nuven. Bandet dro på turné sammen med engelske Disorder og Subhumans, og ga ut en splitt-LP med førstnevnte i 1986. I tillegg tok.. Les mer..

Hardcoreband fra Oslo, med tilknytning til Blitz, startet i 1984 av Gunnar Nuven (sang) og Nils Aune (gitar) etter oppløsningen av bandet Svart Framtid. Året etter bidro de på samle-EP-en Nå eller aldri sammen med band som Angor Wat, Siste Dagers Helvete og Bannlyst, utgitt på pønklabelen X-port, drevet av blant andre Nuven. Bandet dro på turné sammen med engelske Disorder og Subhumans, og ga ut en splitt-LP med førstnevnte i 1986. I tillegg tok de turer nedover Europa, på stier Svart Framtid hadde tråkket opp.

Etter at bandet ble oppløst i 1987, var Nuven med på oppstarten av So Much Hate, gitarist Stian Løken ble trommis i Within Range, mens Aune – som parallelt var med i Fire Fæle Fyrer – ble medlem av Raga Rockers. Bassist Fridtjof Benneche var innom Data Morgana (ga ut LP-en En nasjon i sorg i 1988) og trommis Thomas Fosseide (eks Bannlyst) ble med i Stengte Dører i 1990.

Kafka Prosess’ musikalske historie er samlet på den tyskutgitte Ingen fattige, ingen rike – hvor deler av et eventuelt overskudd, i anarkopønkens ånd, skulle gå til støtte av ambulanseinnkjøp i Chiapas i Mexico. Ellers er bandet å høre på samlealbumet Tsjernobilly Boogie (Humbug, 1986).

Medlemmer

Fridtjof Benneche Bass
Geir Strand
Gunnar Nuven Vokal
Nils Aune Gitar (1984 - 1987)
Stian Løken Gitar
Thomas Fosseide Trommer

Medvirker på

Amulet
Blessed and Cursed 1993-2007 komponist;tekstforfatter
2007
Diverse artister
Tsjernobilly boogie - Samle-LP - Norsk hardcore band
1987
Diverse Artister
Lov & Orden?
1986