Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Kaare Og Partiet

Dannet: desember 1979
Splittet: august 1980
Fra: Hamar

Hamars første punkband, som så mange andre punkband inspirerte av Sex Pistols. Etter eget sigende var de upopulære blant både menigmann og i punkmiljøet, henholdsvis fordi de rett og slett spilte punk og fordi de ble sett på som "bønder". Hakekors (1980), som er på lista over Norges ti første punkutgivelser, ble følgelig heller ikke særlig populær. Bedre var det ikke på hjemmebane, i alle fall ikke hos vokalist Ulf Knudsen. Han fikk trusler om å bli sendt bort på mentalinstitusjon,.. Les mer..

Hamars første punkband, som så mange andre punkband inspirerte av Sex Pistols. Etter eget sigende var de upopulære blant både menigmann og i punkmiljøet, henholdsvis fordi de rett og slett spilte punk og fordi de ble sett på som "bønder". Hakekors (1980), som er på lista over Norges ti første punkutgivelser, ble følgelig heller ikke særlig populær.

Bedre var det ikke på hjemmebane, i alle fall ikke hos vokalist Ulf Knudsen. Han fikk trusler om å bli sendt bort på mentalinstitusjon, og på gata i Hamar kunne folk finne på å si: «Nei, er det ikke'n Ulf Knudsen? Er det ikke båndtvang på slike som deg?»

Ulf Knudsen er i dag teatertekniker, Svein Solberg er lydsjef for band som Satyricon og Dimmu Borgir, Arne Brathagen er psykolog og Geir «Bulle» Underdal er musikkhistorisk konsulent ved Popsenteret i Oslo.

Medlemmer

Arne Brathagen Bass
Baard Slagsvold Vokal, synth (1981 - 1983)
Geir Underdal Trommer
Svein Solberg Gitar
Trond Johansen Trommer
Ulf Knudsen Vokal

Utgivelser (singel/EP)

Kaare Og Partiet
Hakekors
1980