Matched: artister/(.*)

Relaterte biografier

Gjør endringer

Just 4 Fun

Dannet: 1990
Splittet: 1992
Fra: Sarpsborg

Just 4 Fun ble startet i 1990 som en revygruppe i Sarpsborg, på utestedet Olivers. Konseptet var at musikken ikke skulle gå utenfor 60-tallet. Deltagerne i kvartetten var Jan Groth, Hanne Krogh, Eirikur Hauksson fra bandet Artch, og Marianne Antonsen. Showet var en suksess, og de fikk tilbud om å representere Norge i den internasjonale finalen i komponistkonkurransen Melodi Grand Prix i 1991, som det året ble avholdt i Roma. Låten de deltok med het «Mrs... Les mer..

Just 4 Fun ble startet i 1990 som en revygruppe i Sarpsborg, på utestedet Olivers. Konseptet var at musikken ikke skulle gå utenfor 60-tallet. Deltagerne i kvartetten var Jan Groth, Hanne Krogh, Eirikur Hauksson fra bandet Artch, og Marianne Antonsen.

Showet var en suksess, og de fikk tilbud om å representere Norge i den internasjonale finalen i komponistkonkurransen Melodi Grand Prix i 1991, som det året ble avholdt i Roma. Låten de deltok med het «Mrs. Thompson», og den plasserte seg trygt og godt blant de fem–seks bakerste på resultatlista. Dette er for øvrig et av få år det ikke har vært avholdt noen norsk finale, fordi juryen mente at det ikke hadde kommet inn noe bidrag som musikalsk holdt mål.

Just 4 Fun kom med to album, Ren 60 (1990) og Those Were The Days (1991). Senere har musikerne vært å finne på andre fronter.

Hele eller deler av biografien er hentet fra boken "Norsk pop- og rockleksikon" fra Vega Forlag (2013). Redaktører for boken er Jan Eggum og Jon Vidar Bergan. Bidragsytere er Willy B, Arvid Skancke-Knutsen, Øyvind Holen, Svend Erik Løken Larsen, Vidar Vanberg, Marta Breen, Trond Blom, Eirik Kydland, Bård Ose, Siren Steen og Frode Øien. Boken kan kjøpes hos bokhandlerne eller bestilles direkte fra www.vegaforlag.no.

Medlemmer

Eirikur Hauksson Vokal
Hanne Krogh Vokal
Jan Groth Vokal (1990-1991/92)
Marianne Antonsen Vokal

Utgivelser (album)

Just 4 Fun
Those Were the Days
1991
Just 4 Fun
Ren 60
1990

Medvirker på

Diverse Artister
Norsk Melodi Grand Prix Gjennom 50 År
2010
Hanne Krogh
40 Beste utøver
1994
Diverse artister
Bodø Taxisentral
1992