Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Jøran Dahl

Født: 24. januar 1972
Også kjent som: Jonny Banana

Jøran Dahl er musiker, komponist og produsent for Morfarhagen Studios. Han startet som vokalist og trommeslager i feskepønkbandet WÆGG i 1986. WÆGG holdt det sporadisk gående frem til 2017 da de ble oppløst. Gjennom sitt eget studio Morfarhagen Studios har Jøran Dahl skrevet, produsert og gitt ut fem singler under eget navn, i tillegg til egenkomponerte låter og coverlåter som kun er publisert på YouTube. Han er også mannen bak Neo Posørpønkeren Jonny Banana og var en av artistene til pønkesamleren.. Les mer..

Jøran Dahl er musiker, komponist og produsent for Morfarhagen Studios. Han startet som vokalist og trommeslager i feskepønkbandet WÆGG i 1986. WÆGG holdt det sporadisk gående frem til 2017 da de ble oppløst.

Gjennom sitt eget studio Morfarhagen Studios har Jøran Dahl skrevet, produsert og gitt ut fem singler under eget navn, i tillegg til egenkomponerte låter og coverlåter som kun er publisert på YouTube.

Han er også mannen bak Neo Posørpønkeren Jonny Banana og var en av artistene til pønkesamleren "2020: PØNK I NORGE" utgitt av Fucking North Pole Records. Jonny Banana "KRENKA!" er også utgitt gjennom Morfarhagen Studios.

Jøran Dahl spiller også i Veterans Rock (keyboard) og Jane and the Bluesmen (bass).

Utgivelser (singel/EP)

Jøran Dahl
Krenka
2019

Medvirker på

Diverse artister
Tiddelibom (Bodø Rockeklubb 1979-1994)
1994