Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Jannicke Irwin Abrahamsen

Født: 30. mai 1978
Også kjent som: Jannicke Abrahamsen + Jannicke
Fra: Skien

Jannicke Irwin Abrahamsen, f. 30.5.1978 kommer fra Skien. Hun startet sin karriere tidligere enn de fleste; bare ni år gammel utga hun sin første selvtitulerte kassett. Hun gjorde stor lykke, og kom i årenes løp med i alt ti utgivelser, hvorav tre var med julesanger. Disse skal ha solgt et sted mellom fire og fem hundre tusen eksemplarer til sammen. I tillegg til plateinnspillingene var hun mye ute på turné, både i helger og ferier,.. Les mer..

Jannicke Irwin Abrahamsen, f. 30.5.1978 kommer fra Skien. Hun startet sin karriere tidligere enn de fleste; bare ni år gammel utga hun sin første selvtitulerte kassett. Hun gjorde stor lykke, og kom i årenes løp med i alt ti utgivelser, hvorav tre var med julesanger. Disse skal ha solgt et sted mellom fire og fem hundre tusen eksemplarer til sammen.

I tillegg til plateinnspillingene var hun mye ute på turné, både i helger og ferier, og hadde sjelden fri. Jannicke var også med i musikalene Annie og Sound Of Music på Bryggeteatret i Oslo da hun var henholdsvis 11 og 13 år gammel. Hun sluttet som plateartist for å gjøre ferdig videregående, hvor hun gikk på musikk-dans-drama-linjen. Senere gikk hun på Statens Balletthøyskole i to år.

I 1999 var hun med i Grease på Chat Noir, og i 2002 var hun med i en dansk oppsetning av Cats. Det ble nynorsk med forestillingen Frendelaus på Det Norske Teatret i 2003, og på Oslo Nye Teater ble det La Cage aux Folles i 2004. Hun medvirker også på albumene fra musikalene Grease (Grappa, 1999) og Frendelaus (daWorks, 2003). Den første kassetten er aldri blitt nyutgitt på CD.

Medvirker på

Diverse Artister
Norsk Melodi Grand Prix Gjennom 50 År
2010
Hanne Mathiassen
Livet er nå utøver
2009
Diverse artister
Musikalen Frendelaus vokalist
2003
Diverse artister
Grease - musikalen utøver
1999