Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Jan Martin Smørdal

Født: 14. oktober 1978
Fra: Oslo / Horten

Komponist, arrangør og gitarist, født i Horten i 1978. Smørdal er utdannet i jazzutøving og komposisjonsfag ved Norges Musikkhøgskole. Han driver sitt eget samtidsmusikkorkester, Acoustic Accident, som han har gitt ut en plate med. Han har i tillegg bidratt som gitarist på plateutgivelser og live for blant andre Hanne Hukkelberg, Navyelectre og Rockettothesky. Han har også produsert plater for blant andre sistnevnte. Smørdal har vært stryke-/orkesterarrangør for Thom Hell, Christer Knutsen, Rockettothesky, Hilde Marie Kjersem,.. Les mer..

Komponist, arrangør og gitarist, født i Horten i 1978.

Smørdal er utdannet i jazzutøving og komposisjonsfag ved Norges Musikkhøgskole. Han driver sitt eget samtidsmusikkorkester, Acoustic Accident, som han har gitt ut en plate med.

Han har i tillegg bidratt som gitarist på plateutgivelser og live for blant andre Hanne Hukkelberg, Navyelectre og Rockettothesky. Han har også produsert plater for blant andre sistnevnte.

Smørdal har vært stryke-/orkesterarrangør for Thom Hell, Christer Knutsen, Rockettothesky, Hilde Marie Kjersem, Kringkastingsorkesteret med flere.

Smørdal har også komponert filmmusikk og er produsent for Torgeir Vassvik.