Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Honningbarna

Dannet: 2009

Honningbarna fra Kristiansand ble kåret til Årets Urørt-artist i 2011 med sangen ”Borgerskapets utakknemlige sønner”, som var åpningssporet på EPen ”Honningbarna” i 2010. Bandet er åpenbart inspirert av den opprinnelige punkrocken her hjemme, og har markert seg med energiske sceneshow. Vokalist Edvard Valberg spiller også cello, noe som er med på å gi musikken et originalt tilsnitt. Blant de mest populære låtene til Honningbarna er også ”Fuck kunst (dans dans)” og ”Offerdans”, samt Raga Rockers-coveren ”Noen å hate”... Les mer..

Honningbarna fra Kristiansand ble kåret til Årets Urørt-artist i 2011 med sangen ”Borgerskapets utakknemlige sønner”, som var åpningssporet på EPen ”Honningbarna” i 2010. Bandet er åpenbart inspirert av den opprinnelige punkrocken her hjemme, og har markert seg med energiske sceneshow. Vokalist Edvard Valberg spiller også cello, noe som er med på å gi musikken et originalt tilsnitt.

Blant de mest populære låtene til Honningbarna er også ”Fuck kunst (dans dans)” og ”Offerdans”, samt Raga Rockers-coveren ”Noen å hate”. Bandet synger på sørlandsdialekt, noe som slett ikke har hindret dem i å nå utenfor Norges grenser. ”La Alarmane Gå” vant Spellemannprisen for beste rockeplate i 2011. Den opprinnelige trommeslageren Anders Eikås omkom i en bilulykke nyttårsaften 2012, bare 19 år gammel.

Medlemmer

Christoffer Trædal Gitar
Edvard Valberg Vokal, cello
Fredrik Justnes Gitar
Lars Emmelthun Bass
Nils Jørgen Nilsen Trommer