Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Hild Sofie Tafjord

Født: 4. januar 1974
Fra: Langevåg

Valthornspiller, kjent fra flere innspillinger og band, spesielt innen eksperimentell elektronika. Tafjord studerte ved Toneheim folkehøgskole sammen med blant andre blant annet med Maja Ratkje, og ble i 2001 den første med eksamen i valthorn fra Norges Musikkhøgskole. Sammen med Ratkje har hun siden 1995 spilt i kvartetten SPUNK, duoen Fe-mail siden 2000, og trioen Agrare. Hun spiller dessuten mye i duo med Håkon Kornstad og har samarbeidet med Zeena Parkins, Fred Frith, Ikue Mori og .. Les mer..

Valthornspiller, kjent fra flere innspillinger og band, spesielt innen eksperimentell elektronika.

Tafjord studerte ved Toneheim folkehøgskole sammen med blant andre blant annet med Maja Ratkje, og ble i 2001 den første med eksamen i valthorn fra Norges Musikkhøgskole.

Sammen med Ratkje har hun siden 1995 spilt i kvartetten SPUNK, duoen Fe-mail siden 2000, og trioen Agrare. Hun spiller dessuten mye i duo med Håkon Kornstad og har samarbeidet med Zeena Parkins, Fred Frith, Ikue Mori og Matmos.

Av andre samarbeid kan nevnes Kjetil Manheim fra Mayhem og Øyvind Berg. Som soloartist har hun samarbeidet med Lasse Marhaug.

Hild Sofie Tafjord er datter til jazztubaist Stein Erik Tafjord og niese til hornist Runar Tafjord.