Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Heroes & Zeros

Dannet: 2003
Fra: Lillesand

Heroes & Zeros har så langt hatt to album inne på Topp 10 på VG-lista, og har dessuten turnert over større deler av verden. Bandet ble startet i Lillesand i 2003, og flyttet etter hvert til Oslo. Her vant de Zoom Urørt-finalen i 2005, som var en musikkonkurranse som ble arrangert av NRK Urørt og Norgesnettet. Året etter ble de kåret til Årets Urørt-artist, med en låt de hadde gitt ut på single året før. Debutalbumet ”Strange Constellations” fikk fin.. Les mer..

Heroes & Zeros har så langt hatt to album inne på Topp 10 på VG-lista, og har dessuten turnert over større deler av verden. Bandet ble startet i Lillesand i 2003, og flyttet etter hvert til Oslo. Her vant de Zoom Urørt-finalen i 2005, som var en musikkonkurranse som ble arrangert av NRK Urørt og Norgesnettet. Året etter ble de kåret til Årets Urørt-artist, med en låt de hadde gitt ut på single året før.

Debutalbumet ”Strange Constellations” fikk fin oppmerksomhet i 2007, og var årets mestselgende rockedebut. Bandet har senere gitt ut to studioalbum og to konsert-plater, der den foreløpig siste er en utvidet liveversjon av ”Ghostly Kisses” fra 2012. Bandet har spilt i bl.a. Tyskland, England, USA og Israel, og har vunnet flere priser for sine videoer.

Medlemmer

Arne Mathisen Trommer
Hans Jørgen Undelstvedt Vokal, gitar, keyboards
Simen Krogstie Lagesen Bass, keyboards

Medvirker på

Diverse artister
The Foolproof (Radio Edit) band;komponist;tekstforfatter
2007
Diverse artister
by:Larm Live Tromsø 2006
2005