Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Heidi Lambach

Født: 28. oktober 1982

Lambach jobber som sanger, fløytist og låtskriver. Utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet i Oslo og Complete Vocal Institute i København. Hun har også studert drama ved Høgskolen i Bergen, og har medvirket i flere forestillinger som sanger, danser og skuespiller. Lambach har tidligere sunget i vokalgruppen Sjarm&Ynde, hvor hun også medvirket som komponist. Hun har i tillegg skrevet en musikal. Musikalen hadde urpremiere i november 2008 og høstet gode kritikker, blant annet i Bergens Tidende. Etter flere år på.. Les mer..

Lambach jobber som sanger, fløytist og låtskriver. Utdannet musikalartist ved Bårdar Akademiet i Oslo og Complete Vocal Institute i København. Hun har også studert drama ved Høgskolen i Bergen, og har medvirket i flere forestillinger som sanger, danser og skuespiller.

Lambach har tidligere sunget i vokalgruppen Sjarm&Ynde, hvor hun også medvirket som komponist. Hun har i tillegg skrevet en musikal. Musikalen hadde urpremiere i november 2008 og høstet gode kritikker, blant annet i Bergens Tidende. Etter flere år på reisefot utenlands, har Lambach nå kommet tilbake til Norge, og har etablert seg som sanger og artist i Bergen.

I august 2012 start hun bandet Haap sammen med Jørn Lavoll.

Medlem i

Haap Sanger, låtskriver

Medvirker på

Haap
Far Away
2013
Haap
Ave Maria
2012
Haap
Angeles
2012
Haap
Uena
2012