Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Hans Fredrik Jacobsen

Født: 8. september 1954
Fra: Risør / Tolga

Musiker, artist og komponist, bosatt på Tolga, født 8.9.1954 i Risør. Jacobsen driver med både instrumentalmusikk, middelaldermusikk, viser, kor, folkemusikk og flerkulturell musikk. Jacobsen er kjent fra sitt lange samarbeid med ektefellen Tone Hulbækmo, med middelaldermusikkgruppen Kalenda Maya og som konsert- og studiomusiker på både fløyte, torader, saksofon og gitar. Han er benyttet av mange av de største artistene i Norge på et 80-talls utgivelser, blant andre Knut Reiersrud, Secret Garden, Sissel Kyrkjebø, Ragnar Bjerkreim,.. Les mer..

Musiker, artist og komponist, bosatt på Tolga, født 8.9.1954 i Risør.

Jacobsen driver med både instrumentalmusikk, middelaldermusikk, viser, kor, folkemusikk og flerkulturell musikk.

Jacobsen er kjent fra sitt lange samarbeid med ektefellen Tone Hulbækmo, med middelaldermusikkgruppen Kalenda Maya og som konsert- og studiomusiker på både fløyte, torader, saksofon og gitar. Han er benyttet av mange av de største artistene i Norge på et 80-talls utgivelser, blant andre Knut Reiersrud, Secret Garden, Sissel Kyrkjebø, Ragnar Bjerkreim, Sondre Bratland, Annbjørg Lien og Henning Sommerro.

Han har også samarbeidet med Erik Bye og komponert musikk til flere av tekstene hans, blant annet den siste han skrev og spilte inn, "Drøm", brukt i filmen Giganten (2005).

Jacobsen har også samarbeidet tett med Halldis Moren Vesaas og Ove Røsbak, både på scenen og som komponist.

Men det er Tone Hulbækmo han har samarbeidet mest og lengst med, på plate, i konsert og som komponist og arrangør, helt fra 1976 og frem til nå.

Medlem i

Kalenda Maya Araberlutt, fløyter, sekkepipe