Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Gazpacho

Fra: Oslo

Gazpacho er antagelig mer kjent utenfor Norges grenser enn her hjemme. De har gitt ut syv studioalbum siden 2003, i tillegg til to konsertplater. Bandet ble startet alt i 1996, og har hele tiden hatt Jan-Henrik Ohme (sang), Jon Arne Vilbo (gitarer) og Thomas Andersen (keyboards, programmering) som en del av kjernen. Musikken til Gazpacho byr på elementer av moderne progrock, men også mer tradisjonell pop og folkrock. De har skaffet seg et internasjonalt publikum.. Les mer..

Gazpacho er antagelig mer kjent utenfor Norges grenser enn her hjemme. De har gitt ut syv studioalbum siden 2003, i tillegg til to konsertplater. Bandet ble startet alt i 1996, og har hele tiden hatt Jan-Henrik Ohme (sang), Jon Arne Vilbo (gitarer) og Thomas Andersen (keyboards, programmering) som en del av kjernen.

Musikken til Gazpacho byr på elementer av moderne progrock, men også mer tradisjonell pop og folkrock. De har skaffet seg et internasjonalt publikum gjennom Internett og konsertvirksomhet, og har bl.a. spilt oppvarming for det britiske bandet Marillion på flere turnéer. Flere av platene deres har kommet ut på Racket Records, som er plateselskapet til Marillion. De gir nå ut på det britiske merket Kscope.

Medlemmer

Jan Henrik Ohme Vokal
Jon Arne Vilbo Gitar
Kristian Torp Bass
Lars Erik Asp Trommer
Mikael Krømer Fiolin, mandolin, gitar
Thomas Alexander Andersen Keyboards, produsent