Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Frøydis Skinnarland

Født: 13. juni 1973
Også kjent som: Frøya
Fra: Skien

Frøya har vært en av de mest populære tradisjonelle countryartistene i Norge de siste årene. Hun har selv trukket frem forbilder som Dolly Partion, Shania Twain og Martina McBride, og har nok også hatt noe av det samme publikummet som Anne Nørdsti her hjemme. Frøya debuterte som soloartist med det engelskspråklige og egenkomponerte albumet ”Summersun” i 2006, og fikk deretter kontrakt med Mariann. Hennes tre album på dette selskapet kom under artistnavnet Frøya. De har alle kommet høyt.. Les mer..

Frøya har vært en av de mest populære tradisjonelle countryartistene i Norge de siste årene. Hun har selv trukket frem forbilder som Dolly Partion, Shania Twain og Martina McBride, og har nok også hatt noe av det samme publikummet som Anne Nørdsti her hjemme. Frøya debuterte som soloartist med det engelskspråklige og egenkomponerte albumet ”Summersun” i 2006, og fikk deretter kontrakt med Mariann.

Hennes tre album på dette selskapet kom under artistnavnet Frøya. De har alle kommet høyt på VG-lista, der de til sammen har ligget i mer enn 30 uker. ”My American Dream” solgte til gull etter bare to uker i 2009, og gikk deretter helt til førsteplass. Hun opplevde en personlig krise i 2011, noe hun forteller åpent om i boken ”Bakenfor den lyse sang”. I 2013 vendte hun forsiktig tilbake til rampelyset, nå under navnet Frøydis Skinnarland.

Utgivelser (album)

Frøydis Skinnarland
Summersun
2007

Medvirker på

Anne Nørdsti
Så gøtt utøver
2011
Frøya
Fri som fuglen komponist;tekstforfatter
2010
Frøya
My American Dream
2009
Frøya
Jenta fra landet
2008