Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Frimann

Dannet: 25. august 2011
Også kjent som: Frimann Frelst

Frimann er et Norskspråklig rockeband med elementer av country og folk,som ble dannet av låtskriver og tangentmann Christian Nystrøm og vokalist Trond Helge Johnsen i 2011. Nystrøm og Johnsen rekrutterte så gitaristene Hans Frønes og Anders Hofstad Sørås, trommeslageren Gunnar Sæter og bassisten Aslak Johan Johnsen. Bandet gav ut en selvtitulert EP i 2013, og både låten 'Bunnløst og himmelhøyt' og 'I New York' ble listet på nasjonal radio. Vinteren 2014 forlot Aslak Johan Johnsen bandet, og Per Harald Ottesen.. Les mer..

Frimann er et Norskspråklig rockeband med elementer av country og folk,som ble dannet av låtskriver og tangentmann Christian Nystrøm og vokalist Trond Helge Johnsen i 2011. Nystrøm og Johnsen rekrutterte så gitaristene Hans Frønes og Anders Hofstad Sørås, trommeslageren Gunnar Sæter og bassisten Aslak Johan Johnsen. Bandet gav ut en selvtitulert EP i 2013, og både låten 'Bunnløst og himmelhøyt' og 'I New York' ble listet på nasjonal radio.

Vinteren 2014 forlot Aslak Johan Johnsen bandet, og Per Harald Ottesen ble hentet inn som ny bassist.
Bandet signet i samme periode med artistbyrå Ultimat artist og Kim Nordbæk,og skiftet da navn fra Frimann Frelst til kun å hete Frimann.

Medlemmer

Anders Hofstad Sørås Gitarer
Christian Nystrøm Tangenter og kor
Gunnar Sæter Trommer
Hans Christian Frønes Gitarer og vokal
Per Harald Ottesen Bassgitar og vokal
Trond Helge Pettersen Vokal