Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Free Hazlewood

Dannet: 24. august 2002
Også kjent som: Free Hazelwood
Fra: Oslo / Fredrikstad / Ås

Band dannet en uke etter at Dekadanse ble oppløst på Bar Boca i august 2002. Tarjei Rønnow, Terje Nicolaisen, Ivar Berge og Aslak Nygren laget et akustisk sett basert på kvinnelige artister, som for eksempel Joni Mitchell og ABBA. Da bandet begynte å gjøre cover på Sister Rain, skled prosjektet over i en ny fase, og bandet ble etter hvert med på arbeidet med Sister Rains neste skive, Sisters Kitchen. Free Hazlewood gjenoppsto høsten 2012 på Long Island i.. Les mer..

Band dannet en uke etter at Dekadanse ble oppløst på Bar Boca i august 2002. Tarjei Rønnow, Terje Nicolaisen, Ivar Berge og Aslak Nygren laget et akustisk sett basert på kvinnelige artister, som for eksempel Joni Mitchell og ABBA. Da bandet begynte å gjøre cover på Sister Rain, skled prosjektet over i en ny fase, og bandet ble etter hvert med på arbeidet med Sister Rains neste skive, Sisters Kitchen.

Free Hazlewood gjenoppsto høsten 2012 på Long Island i Fredrikstad, og gjør ny-debut på Ringnes 2013, en festival på Skotbu i Akershus, 17. august 2013.

Nå er bandet en tanke mer elektrisk, med Torben Grue på trommer, Ivar Berge på bass, Terje Nicolaisen på gitar og Aslak Nygren på vokal og gitar. Settlista er basert på rare coverlåter gjort på Free Hazlewoods egen måte.

Medlemmer

Ivar Berge Bass
Terje Nicolaisen Gitar
Torben Grue Trommer