Gjør endringer

Follow That Dream

Dannet: 1985
Splittet: 1989
Fra: Oslo

Rockeband fra Oslo med navn etter en gammel ­Elvis Presley-plate, ble startet i 1985 og ga seg i 1989. Harald Henmo (sang), Ronny Myhrvold (gitar), Espen Omdal (trommer) og Aslak Dørum (bass) skrev størsteparten av scenerepertoaret sjøl, men de kunne gjerne finne på å dra låter av Rubettes, a-ha eller ABBA på scenen. Og de var råere enn hva det lille nevnte utvalget av coverlåter skulle tilsi. De platedebuterte med 7-tommers EP-en Fishing For.. Les mer..

Rockeband fra Oslo med navn etter en gammel ­Elvis Presley-plate, ble startet i 1985 og ga seg i 1989. Harald Henmo (sang), Ronny Myhrvold (gitar), Espen Omdal (trommer) og Aslak Dørum (bass) skrev størsteparten av scenerepertoaret sjøl, men de kunne gjerne finne på å dra låter av Rubettes, a-ha eller ABBA på scenen. Og de var råere enn hva det lille nevnte utvalget av coverlåter skulle tilsi.

De platedebuterte med 7-tommers EP-en Fishing For Success i 1987, og fortsatte med sitt eneste album året etter. De ble oppløst rett før tiårsskiftet, og den som siden har satt flest spor etter seg, er Aslak Dørum, som ble bassist i DumDum Boys.

Medlemmer

Aslak Dørum Bass
Espen Omdahl Trommer
Harald Henmo Vokal
Ronny Myhrvold Gitar