Matched: artister/(.*)

Relaterte biografier

Gjør endringer

Follow That Dream

Dannet: 1985
Splittet: 1989
Fra: Oslo

Rockeband fra Oslo med navn etter en gammel ­Elvis Presley-plate, ble startet i 1985 og ga seg i 1989. Harald Henmo (sang), Ronny Myhrvold (gitar), Espen Omdal (trommer) og Aslak Dørum (bass) skrev størsteparten av scenerepertoaret sjøl, men de kunne gjerne finne på å dra låter av Rubettes, a-ha eller ABBA på scenen. Og de var råere enn hva det lille nevnte utvalget av coverlåter skulle tilsi. De platedebuterte med 7-tommers EP-en Fishing For.. Les mer..

Rockeband fra Oslo med navn etter en gammel ­Elvis Presley-plate, ble startet i 1985 og ga seg i 1989. Harald Henmo (sang), Ronny Myhrvold (gitar), Espen Omdal (trommer) og Aslak Dørum (bass) skrev størsteparten av scenerepertoaret sjøl, men de kunne gjerne finne på å dra låter av Rubettes, a-ha eller ABBA på scenen. Og de var råere enn hva det lille nevnte utvalget av coverlåter skulle tilsi.

De platedebuterte med 7-tommers EP-en Fishing For Success i 1987, og fortsatte med sitt eneste album året etter. De ble oppløst rett før tiårsskiftet, og den som siden har satt flest spor etter seg, er Aslak Dørum, som ble bassist i DumDum Boys.

Hele eller deler av biografien er hentet fra boken "Norsk pop- og rockleksikon" fra Vega Forlag (2013). Redaktører for boken er Jan Eggum og Jon Vidar Bergan. Bidragsytere er Willy B, Arvid Skancke-Knutsen, Øyvind Holen, Svend Erik Løken Larsen, Vidar Vanberg, Marta Breen, Trond Blom, Eirik Kydland, Bård Ose, Siren Steen og Frode Øien. Boken kan kjøpes hos bokhandlerne eller bestilles direkte fra www.vegaforlag.no.

Medlemmer

Aslak Dørum Bass
Espen Omdahl Trommer
Harald Henmo Vokal
Ronny Myhrvold Gitar

Utgivelser (singel/EP)

Follow That Dream
Fishing For Success
1987