Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

FolkPort

Dannet: 14. mars 2002
Fra: Son / Moss / Kråkerøy

Norsk & britisk inspirert roots & folkrock med trøkk og god stemning er det typiske i konsertopplevelsen og ble et varemerke for FolkPort med alt fra raske trad- og danselåter til stemningsfulle ballader og instrumentaler. Siden 2002 har FolkPort spilt på konsertscener og festivaler i Norge og Danmark og gjorde sin sjette Skagenfestival i 2013. Et par høydepunkter var support for Fairport Convention på Rockefeller, utgivelsen av en CD med bare egenprodusert musikk i 2010 og et album med norske.. Les mer..

Norsk & britisk inspirert roots & folkrock med trøkk og god stemning er det typiske i konsertopplevelsen og ble et varemerke for FolkPort med alt fra raske trad- og danselåter til stemningsfulle ballader og instrumentaler.

Siden 2002 har FolkPort spilt på konsertscener og festivaler i Norge og Danmark og gjorde sin sjette Skagenfestival i 2013.

Et par høydepunkter var support for Fairport Convention på Rockefeller, utgivelsen av en CD med bare egenprodusert musikk i 2010 og et album med norske tekster i 2015.

I 2012 feiret bandet 10-årsjubileum og har etter det jobbet systematisk med å utviklet det musikalske konseptet videre.

Medlemmer

André Banini trommer, perkusjon
Bjørn Fyen vokal, akustisk gitar
Jan Larsen el. gitar
Sølvi Eriksen Kvam vokal, piano, keyboard, trekkspill, fløyter, el. sekkepipe
Tore Tambs-Lyche bass, vokal
Ørjan Arntsen fele, mandolin, vokal, komponist

Utgivelser (album)

FolkPort
Veien Hjem
2015
FolkPort
Let Me In
2010

Utgivelser (singel/EP)

FolkPort
Open Sea
2005
FolkPort
Come Away
2004