Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Fenrik Lane

Dannet: 1997
Også kjent som: Breed
Fra: Bergen

Rockeband fra Bergen som har spilt sammen siden 1997, kanskje mest kjent for at de hadde med seg Kurt Nilsen som vokalist i noen år. Bandet debuterte med Shoe i 1998 under navnet Breed. I april 2002 kom EP-en Come Down Here, med en slippkonsert i en varm, mørk og smekkfull kjeller på Garage i Bergen. Kurt Nilsen meldte seg på Idol, som ham senere vant, og litt senere vant han også World Idol. Konsekvensen ble at Nilsen sluttet i bandet.. Les mer..

Rockeband fra Bergen som har spilt sammen siden 1997, kanskje mest kjent for at de hadde med seg Kurt Nilsen som vokalist i noen år.

Bandet debuterte med Shoe i 1998 under navnet Breed. I april 2002 kom EP-en Come Down Here, med en slippkonsert i en varm, mørk og smekkfull kjeller på Garage i Bergen.

Kurt Nilsen meldte seg på Idol, som ham senere vant, og litt senere vant han også World Idol. Konsekvensen ble at Nilsen sluttet i bandet for å fortsette sin solokarriere, og bandet ble en trio. Gitarist Knut Glesnes tok over som vokalist og viste frem sin egen unike og røffe stil.

I 2005 kom albumet Lane of Life. Denne gangen var bandet fokusert på å høres ut som en trio, uten noen ekstra effekter. Fem år senere slapp bandet albumet 317.

Medlemmer

Christer Unneland Trommer, kor
John Erik Soltvedt Bass, kor
Knut Glesnes Vokal, gitar, kor
Kurt Nilsen Vokal, gitar (tidligere medlem)

Utgivelser (album)

Fenrik Lane
317
2010
Fenrik Lane
Lane of Life
2005

Utgivelser (singel/EP)

Fenrik Lane
Lane of Life
2005
Fenrik Lane
Come Down Here
2002
Fenrik Lane
Shoe
1998