Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Farout Fishing

Dannet: 1990
Splittet: 2004

Hardcore-/hardrockband fra Målselv i Troms, startet i 1990. Originalbesetning var Per Idar «PO» Pedersen, Chris Reddy, Henrik Sandnes og Kjell Erik Bersvendsen, men etter hvert ble PO og Bersvendsen erstattet av Kent Remi «Sprocket» Gabrielsen og Sindre Mehl. Farout Fishing debuterte med selvtitulert minialbum allerede 1991, spilt inn i Holland. Deretter fulgte EP-en Wipperly Wopperly Eyes i 1993, med Anneli Drecker fra Bel Canto på gjestevokal. Farout Fishing forflyttet seg, og etter en.. Les mer..

Hardcore-/hardrockband fra Målselv i Troms, startet i 1990. Originalbesetning var Per Idar «PO» Pedersen, Chris Reddy, Henrik Sandnes og Kjell Erik Bersvendsen, men etter hvert ble PO og Bersvendsen erstattet av Kent Remi «Sprocket» Gabrielsen og Sindre Mehl.

Farout Fishing debuterte med selvtitulert minialbum allerede 1991, spilt inn i Holland. Deretter fulgte EP-en Wipperly Wopperly Eyes i 1993, med Anneli Drecker fra Bel Canto på gjestevokal. Farout Fishing forflyttet seg, og etter en periode i Tromsø og en i Kabelvåg i Lofoten, endte de opp i Oslo. Bandet la tidlig vekt på å være holdningsskapende og idealistiske i radikal retning, og har turnert den såkalte Blitz-ruta i Mellom-Europa.

På deres siste albume, New Shiva (2001), spilt inn i Malibu, Ca., med produsenthjelp fra Richard Kaplan og Chuck Johnson, har skuespilleren Martin Sheen vokal gjesteopptreden på en låt.

Utgivelser (singel/EP)

Farout Fishing
Hey Ya!
2003

Medvirker på

Diverse artister
Totalnekt!
1994