Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Ernst-Inge Pilskog

Født: 30. mai 1969
Død: 21. mars 2001
Fra: Ålesund

Ernst-Inge Pilskog var aktiv deltaker på de fleste rockemønstringer som fant sted i Ålesund på slutten av 80-tallet og tidlig 90-tall. Som gitarist var han veldig inspirert av Jeff Hannemann fra Slayer. Han var en entusiastisk programleder i ”1001 Watt” på Skansen radio i Ålesund i sin tid, et heavy metal-program. I den kapasitet intervjuet han stjerner som blant andre Megadeth og Judas Priest. Ernst-Inge Pilskog var lidenskapelig opptatt av historie, skrekkfilmer , verden rundt oss og av eldgamle.. Les mer..

Ernst-Inge Pilskog var aktiv deltaker på de fleste rockemønstringer som fant sted i Ålesund på slutten av 80-tallet og tidlig 90-tall. Som gitarist var han veldig inspirert av Jeff Hannemann fra Slayer.

Han var en entusiastisk programleder i ”1001 Watt” på Skansen radio i Ålesund i sin tid, et heavy metal-program. I den kapasitet intervjuet han stjerner som blant andre Megadeth og Judas Priest.

Ernst-Inge Pilskog var lidenskapelig opptatt av historie, skrekkfilmer , verden rundt oss og av eldgamle spådommer. Han var en aktiv friluftsmann.

Pilskog var en ivrig og uredd debattant i studentmiljøet i Volda og Bergen.

Han var en svært god venn og støttespiller av undergrunnsbandet Paradise In Bloom, og tok flere konsertbilder for bandet.

Han døde i mars 2001 etter halvannet års kamp mot kreftsykdom, med mange opp- og nedturer. Han var en fantastisk venn for alle som var så heldig å kjenne ham.

Ernst-Inge Pilskog elsket hjembyen sin, en skulle lete lenge etter en større patriot enn ham.

Dypt savnet.

R.

Medlem i

Necrophiliac Gitar
New Romantic Horse Shit gitar
Sardonicus gitar