Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Else Michelet

Født: 26. februar 1942
Fra: Trondheim

Har vært tilknyttet Underholdningsavdelingen i NRK der hun har vært med å forme Reiseradioen og Nitimen fra starten på 1960-tallet. Hun jobbet også med underholdningsprogrammene "Nattata" på 1970-tallet sammen med Totto Osvold. Her slapp de til Odd Børretzen med sine underfundige tekster og sanger, dessuten Stutum og Vømmøl Spelmannslag, som alle har hatt suksess med sine plateutgivelser. For ikke å snakke om "Hallo i uken" som har tatt opp aktuelle samfunnsproblemer på en underholdende måte sammen med yngre krefter som.. Les mer..

Har vært tilknyttet Underholdningsavdelingen i NRK der hun har vært med å forme Reiseradioen og Nitimen fra starten på 1960-tallet. Hun jobbet også med underholdningsprogrammene "Nattata" på 1970-tallet sammen med Totto Osvold. Her slapp de til Odd Børretzen med sine underfundige tekster og sanger, dessuten Stutum og Vømmøl Spelmannslag, som alle har hatt suksess med sine plateutgivelser. For ikke å snakke om "Hallo i uken" som har tatt opp aktuelle samfunnsproblemer på en underholdende måte sammen med yngre krefter som Are Kalvø, "De Gyngende Seismologer", Espen Beranek Holm m. fl. Etter at hun er blitt pensjonist, har hun dukket opp hos Hans Petter Jacobsen i P1+.
Hun er en av våre fremste humorister som bestandig har politiske poenger i sine tekster, noe hun også har hatt i bokform.

Medvirker på

Diverse artister
Nasjonale prøvelser - Hallo i uken 2005 tale
2005
Diverse artister
Et rop om hjelp: Hallo i uken 1990-99 utøver
2000
Diverse artister
Hallo i uken høst 98 produsent
1999
Diverse artister
Hallo i uken - vår 98 utøver
1998