Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

El Cuero

Dannet: 2005

Brødrene Håvard Takle Ohr og Brynjar Takle Ohr kommer fra Kristiansund, og har spilt sammen i en rekke band. El Cuero startet i Oslo i 2005, og har røttene sine i den store, amerikanske rocken. På debutalbumet ”El Cuero” medvirket Ingrid Olava på orgel. De har gjerne spilt inn platene sine live i studio, og har opptrådt mye på både klubber og festivaler. Gjennombruddet til El Cuero kom med ”From Mountains To Sand” i 2011, som.. Les mer..

Brødrene Håvard Takle Ohr og Brynjar Takle Ohr kommer fra Kristiansund, og har spilt sammen i en rekke band. El Cuero startet i Oslo i 2005, og har røttene sine i den store, amerikanske rocken. På debutalbumet ”El Cuero” medvirket Ingrid Olava på orgel. De har gjerne spilt inn platene sine live i studio, og har opptrådt mye på både klubber og festivaler.

Gjennombruddet til El Cuero kom med ”From Mountains To Sand” i 2011, som lå 16 uker på VG-lista, og nådde en 3. plass. Dette albumet var produsert av Lars Håvard Haugen fra Hellbillies, og hadde gjester som Frank Hammersland (Pogo Pops) og Mikael Lindqvist. I 2013 fulgte de opp med ”Victor’s Justice”. Også konsertplaten “El Cuero’s Justice – LIVE!” kom ut på tampen av dette året. El Cuero har ellers ofte backet Egil Hegerberg på scenen.