Matched: artister/(.*)

Relaterte biografier

Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Eksterne lenker

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

El Cuero

Dannet: 2005

Brødrene Håvard Takle Ohr og Brynjar Takle Ohr kommer fra Kristiansund, og har spilt sammen i en rekke band. El Cuero startet i Oslo i 2005, og har røttene sine i den store, amerikanske rocken. På debutalbumet ”El Cuero” medvirket Ingrid Olava på orgel. De har gjerne spilt inn platene sine live i studio, og har opptrådt mye på både klubber og festivaler. Gjennombruddet til El Cuero kom med ”From Mountains To Sand” i 2011, som.. Les mer..

Brødrene Håvard Takle Ohr og Brynjar Takle Ohr kommer fra Kristiansund, og har spilt sammen i en rekke band. El Cuero startet i Oslo i 2005, og har røttene sine i den store, amerikanske rocken. På debutalbumet ”El Cuero” medvirket Ingrid Olava på orgel. De har gjerne spilt inn platene sine live i studio, og har opptrådt mye på både klubber og festivaler.

Gjennombruddet til El Cuero kom med ”From Mountains To Sand” i 2011, som lå 16 uker på VG-lista, og nådde en 3. plass. Dette albumet var produsert av Lars Håvard Haugen fra Hellbillies, og hadde gjester som Frank Hammersland (Pogo Pops) og Mikael Lindqvist. I 2013 fulgte de opp med ”Victor’s Justice”. Også konsertplaten “El Cuero’s Justice – LIVE!” kom ut på tampen av dette året. El Cuero har ellers ofte backet Egil Hegerberg på scenen.

Hele eller deler av biografien er hentet fra boken "Norsk pop- og rockleksikon" fra Vega Forlag (2013). Redaktører for boken er Jan Eggum og Jon Vidar Bergan. Bidragsytere er Willy B, Arvid Skancke-Knutsen, Øyvind Holen, Svend Erik Løken Larsen, Vidar Vanberg, Marta Breen, Trond Blom, Eirik Kydland, Bård Ose, Siren Steen og Frode Øien. Boken kan kjøpes hos bokhandlerne eller bestilles direkte fra www.vegaforlag.no.