Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

DSP band

Dannet: 1. januar 1987
Også kjent som: Down South Pepper band
Fra: Kvalsund / Oslo / Larvik

DSP band (Down South Pepper band) er fra Kvalsund i Finnmark og består i dag av Rune Nyby og Per Øyvind Mathisen. De spiller for det meste musikk innen sjangerene country, americana og bluesrock. Bandet ble dannet på slutten av 80-tallet, på den tiden spilte de ofte live i Kvalsund og omegn. De ble på 90-tallet kjent for rockelåter som Potetnæsa, Livet og Drikk litt til øl. Musikken deres ble blant annet spilt i NRKs eminente radioprogrammer Pandoras Jukebox og.. Les mer..

DSP band (Down South Pepper band) er fra Kvalsund i Finnmark og består i dag av Rune Nyby og Per Øyvind Mathisen. De spiller for det meste musikk innen sjangerene country, americana og bluesrock. Bandet ble dannet på slutten av 80-tallet, på den tiden spilte de ofte live i Kvalsund og omegn. De ble på 90-tallet kjent for rockelåter som Potetnæsa, Livet og Drikk litt til øl. Musikken deres ble blant annet spilt i NRKs eminente radioprogrammer Pandoras Jukebox og Ungdommens Radioavis.

I dag kan du høre DSP band på radiostasjoner i Australia, New Zealand, Canada, USA, Europa og Russland med låtene Easygoing Guy, Driving Home to You og Turn Around. DSP band har flere ganger vært inne på Joyce Ramgatie's Top 200 Artists Chart, som er en av listene under International Mainstream Country Music Chart som utarbeides i samarbeid med The Phil Mack SKY TV Country Show.

DSP band er fortsatt aktive og gir ut nye låter jevnlig.

Utgivelser (album)

DSP band
The Last Twang
2015