Gjør endringer

Dream Police

Dannet: 1988

Østfoldband (Fredrikstad/Halden) som ble dannet på tampen av 80-tallet. Bandet spilte tung bluesbasert hardrock og fikk raskt kontrakt med Sony Music. De leverte to sterke album, men mangelen på kommersiell suksess gjorde at bandet ble oppløst kort etter utgivelsen av siste album. Vokalist Odd René Andersen prøvde seg på en karriere som soloartist og hadde suksess med et album. Bandet besto for øvrig av gitarist Trond Holter (eks Jack Daniels, Firefox og Bankok Sucks), bassist.. Les mer..

Østfoldband (Fredrikstad/Halden) som ble dannet på tampen av 80-tallet. Bandet spilte tung bluesbasert hardrock og fikk raskt kontrakt med Sony Music. De leverte to sterke album, men mangelen på kommersiell suksess gjorde at bandet ble oppløst kort etter utgivelsen av siste album. Vokalist Odd René Andersen prøvde seg på en karriere som soloartist og hadde suksess med et album. Bandet besto for øvrig av gitarist Trond Holter (eks Jack Daniels, Firefox og Bankok Sucks), bassist Rino Johannessen og trommeslager Ole Petter Hansen.

Hansen har spilt med blant andre Ole I'Dole (Ole Evenrud) og The Gang før Dream Police-perioden, og med Dollie de Luxe etter, i tillegg er han en ettertraktet studiomusiker. Han driver sammen med Johannessen og andre studio i Fredrikstad. Gruppens første album ble nominert til Spellemannprisen.