Revisjonshistorikk

Gjør endringer

dOMi

Dannet: 2004
Fra: Oslo

Punkband fra Oslo, stiftet i 2004. Består av Robert Eliassen (bass, vokal), Frank Nikolaisen (gitar, vokal), Simen Stensland (trommer, vokal) og Magnus Nevstad (gitar, vokal). Bandet har siden 2003 deltatt i en del konkurranser, og har blant annet vunnet den norske finalen i Global Battle of the Bands, NM i Rock og en konkurranse på NRK Pyro i 2008, som gav dem sjansen til å åpne for de meget kjente punkbandene Lagwagon og NOFX på Sentrum Scene i Oslo. Domis første.. Les mer..

Punkband fra Oslo, stiftet i 2004. Består av Robert Eliassen (bass, vokal), Frank Nikolaisen (gitar, vokal), Simen Stensland (trommer, vokal) og Magnus Nevstad (gitar, vokal).

Bandet har siden 2003 deltatt i en del konkurranser, og har blant annet vunnet den norske finalen i Global Battle of the Bands, NM i Rock og en konkurranse på NRK Pyro i 2008, som gav dem sjansen til å åpne for de meget kjente punkbandene Lagwagon og NOFX på Sentrum Scene i Oslo.

Domis første innspilling var albumet Penis To Society, som aldri har blitt lagt ut for salg.

Etter å ha spilt hovedsakelig i hjembyen, på scener som John Dee og Rockefeller, ga bandet ut albumet Welcome To Annoying Town i 2008.

Etter å ha turnert i England, dro bandet sommeren 2009 på en liten europaturné i Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland og Tsjekkia, der de blant annet spilte på Europas største Ska-festival, Mighty Sounds Festival.

Navnet «Domi» skal uttales som den engelske setningen «do me», og er ment som et ordspill for «ta meg».

Medlemmer

Frank Nikolaisen Gitar, vokal
Magnus Nevstad Gitar, vokal
Robert Eliassen Bass, vokal
Simen Stensland Trommer, vokal

Utgivelser (singel/EP)

dOMi
Go Away
2003