Revisjonshistorikk

Gjør endringer

DiskJokke

Født: 23. juli 1979
Også kjent som: Joachim Dyrdahl
Fra: Svelvik

Diskjokke heter egentlig Joachim Dyrdahl, og er fra Svelvik. Han regnes gjerne som en del av ”The Norwegian space disco scene”, der vi også finner utøvere som Rune Lindbæk, Todd Terje, Lindstrøm og Prins Tomas. Han debuterte som albumartist i 2007 med ”Staying In”, som ble nominert til Spellemannpris i Elektronika-klassen. Diskjokke ga ut sine første plater på labeler som Full Pupp og Kindisch, mens alle albumene hans i Norge har kommet ut på.. Les mer..

Diskjokke heter egentlig Joachim Dyrdahl, og er fra Svelvik. Han regnes gjerne som en del av ”The Norwegian space disco scene”, der vi også finner utøvere som Rune Lindbæk, Todd Terje, Lindstrøm og Prins Tomas. Han debuterte som albumartist i 2007 med ”Staying In”, som ble nominert til Spellemannpris i Elektronika-klassen.

Diskjokke ga ut sine første plater på labeler som Full Pupp og Kindisch, mens alle albumene hans i Norge har kommet ut på Smalltown Supersound. På ”Discolated” fra 2009 gjorde han remikser av bl.a. svenske Lykke Li og britiske Bloc Party. Han har senere også remikset den amerikanske kultregissøren David Lynch. Han har vært hus-DJ ved det viktige elektroniska-konseptet Sunkissed i Oslo, som ble startet av g-HA og Olanski i 2000. ”Sagara” var opprinnelig et bestillingsverk for Øyafestivalen i 2009.

Medvirker på

Harrys Gym
Attic Remixes EP remikser
2008