Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Eksterne lenker

Gjør endringer

Dina

Født: 1. august 1985
Også kjent som: Caroline Dina Lillan Kongerud
Fra: Oslo

Caroline Dina Kongerud, dance-artist, f. 1.8.85 i Oslo, klassisk skolert sanger, kormedlem, amatørskuespiller og danser. Hun er også en dyktig tennisspiller med en tredjeplass i NM, og hun kom til finalen i Frøken Norge i 2003. I 2000 begynte Dina å skrive egne sanger med norsk tekst. Hun fikk kontrakt med plateselskapet Tribe, som koblet henne med produsentteamet KeeGee & Navid The Incredible, som sammen med blant andre Tommy La Verdi skrev musikk til henne. I mars 2003 kom debutsinglen «Bli.. Les mer..

Caroline Dina Kongerud, dance-artist, f. 1.8.85 i Oslo, klassisk skolert sanger, kormedlem, amatørskuespiller og danser. Hun er også en dyktig tennisspiller med en tredjeplass i NM, og hun kom til finalen i Frøken Norge i 2003.

I 2000 begynte Dina å skrive egne sanger med norsk tekst. Hun fikk kontrakt med plateselskapet Tribe, som koblet henne med produsentteamet KeeGee & Navid The Incredible, som sammen med blant andre Tommy La Verdi skrev musikk til henne. I mars 2003 kom debutsinglen «Bli hos meg». Sangen lå 21 uker på VG-lista og solgte til dobbel platina. Den kom på 2. plass i Eurodance, hvor 24 land konkurrerte om beste dance-låt. Neste singel, «For Evig Min», ble også en stor hit. Begge er hentet fra det selvtitulerte debutalbumet.

Utgivelser (album)

Dina
Dina
2003

Medvirker på

Diaz
Jessheimfanden komponist;tekstforfatter;utøver
2006