Revisjonshistorikk

Gjør endringer

De Brisne

Dannet: 1996
Fra: Tønsberg

De Brisne var et ungt fremadstormende band fra Vestfold-traktene på 90-tallet. Med punkrockviser med norske tekster om øl og atter øl, med blant annet De Sjenertes klassiker «Vi vil ha øl» på repertoaret, herjet de rundt på bygdefester og puber på Østlandet på slutten av 90-åra. De var tydelig inspirerte av tidlig norsk punk som Kjøtt, De Sjenerte, Feber, Anfall, Svart Framtid og Jokke, samt svenske helter som Asta Kask og Ebba Grön... Les mer..

De Brisne var et ungt fremadstormende band fra Vestfold-traktene på 90-tallet. Med punkrockviser med norske tekster om øl og atter øl, med blant annet De Sjenertes klassiker «Vi vil ha øl» på repertoaret, herjet de rundt på bygdefester og puber på Østlandet på slutten av 90-åra. De var tydelig inspirerte av tidlig norsk punk som Kjøtt, De Sjenerte, Feber, Anfall, Svart Framtid og Jokke, samt svenske helter som Asta Kask og Ebba Grön.

Med en demo fra 1997, en del konserter, moro og massivt inntak av duggfriskt brygg ble det plutselig stopp før tusenårsskiftet. Men etter mange år og utallige oppfordringer er De Brisne tilbake på scenen, og kom også med sin første plate i 2013.

Utgivelser (album)

De Brisne
Alko Alex
2013
De Brisne
De Brisne
2013