Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Dan Kristoffersen

Også kjent som: Dan Kristofferson

I 2009 kom hans debutalbum, folkrockplata «It’s Cold Tonight» med blant andre Lillebjørn Nilsen og Kenneth Ishak som deltagende musikere. Albumet nådde 2. plass på Vårt Lands liste over de beste norske albumene det året, i tillegg til flere andre gode anmeldelser. I 2014 kom oppfølgeren Velkommen, som fikk pressedekning i både Norge, Sverige og Finland, blant annet med portrettintervju i Krigsropet (Frelsesarmeen). Dan har også bidratt på innspillinger for diverse andre artister. Høsten 2017 ble han programleder og produsent for radioprogrammet.. Les mer..

I 2009 kom hans debutalbum, folkrockplata «It’s Cold Tonight» med blant andre Lillebjørn Nilsen og Kenneth Ishak som deltagende musikere. Albumet nådde 2. plass på Vårt Lands liste over de beste norske albumene det året, i tillegg til flere andre gode anmeldelser.

I 2014 kom oppfølgeren Velkommen, som fikk pressedekning i både Norge, Sverige og Finland, blant annet med portrettintervju i Krigsropet (Frelsesarmeen). Dan har også bidratt på innspillinger for diverse andre artister.

Høsten 2017 ble han programleder og produsent for radioprogrammet Gospeltoget på kanalen Ordentlig Radio, samt medlem i Gospelkoret HIM. Som soloartist har han turnert for folkeakademiene Vestfold, Agder og Hålogaland.

Utgivelser (album)

Dan Kristoffersen
It's Cold Tonight
2009