Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Christopher Thaulow-Landmark

Født: 26. august 1972
Også kjent som: Landmark + Chris Landmark + C. Thaulow-Landmark + Christopher Landmark + populære barnesanger + eventyrforbarn.no + min barnebibel + barneforlaget
Fra: Eidsvoll / Oslo

Christopher skrev 'I wonder' sammen med Venke Knutson. En låt som var tiltenkt Maria Arredondo, og som ble fremført på Rockefeller, men da Venke Knutson selv fikk platekontrakt, valgte hun å bruke den på sitt debut album 'Scared'. Christopher har tidligere jobbet med promotion og management med norske og nordiske artister i over 14 år. Christopher og Gunhild Sophie Thaulow-Landmark driver barneforlaget.no Over 140 eventyr og fabler er gitt ut som lydbøker under artistnavnet eventyrforbarn.no som nå er seriøst størst på Spotify. De.. Les mer..

Christopher skrev 'I wonder' sammen med Venke Knutson. En låt som var tiltenkt Maria Arredondo, og som ble fremført på Rockefeller, men da Venke Knutson selv fikk platekontrakt, valgte hun å bruke den på sitt debut album 'Scared'.

Christopher har tidligere jobbet med promotion og management med norske og nordiske artister i over 14 år.

Christopher og Gunhild Sophie Thaulow-Landmark driver barneforlaget.no
Over 140 eventyr og fabler er gitt ut som lydbøker under artistnavnet eventyrforbarn.no som nå er seriøst størst på Spotify. De spiller også inn, og gir ut kjente norske barnesanger, og har stor suksess med disse under artistnavnet: Populære Barnesanger.

Christopher har flere prosjekter gående med foreløpig over 170 kjente coverlåter på YouTube under artistnavnet CHRIS LANDMARK, med så langt over 4 millioner streaminger.
Chris Landmark har siden februar 2019, gitt ut 7 album på alle digitale platformer.

Sammen har ekteparet også skrevet og produsert låtene 'Norge mitt Norge II' for mannskor og julesangen 'Fredelig Jul' for det norske folk.

Medvirker på

Venke Knutson
Scared komponist;tekstforfatter
2004