Gjør endringer

Christopher Thaulow-Landmark

Født: 26. august 1972
Også kjent som: Landmark + Chris Landmark + C. Thaulow-Landmark + Christopher Landmark
Fra: Eidsvoll / Oslo

Christopher Thaulow-Landmark, skrev 'I wonder' sammen med Venke Knutson. En låt som var tiltenkt Maria Arredondo, og som ble fremført på Rockefeller, men da Venke Knutson selv fikk platekontrakt, valgte hun å bruke den på sitt debut album 'Scared'. Christopher har tidligere jobbet med promotion og management med norske og nordiske artister i over 12 år. Christopher har sammen med sin kone, Gunhild Sophie Thaulow-Landmark, flere prosjekter gående med foreløpig 140 kjente coverlåter på youtube under artistnavnet CHRIS LANDMARK. Chris Landmark har.. Les mer..

Christopher Thaulow-Landmark, skrev 'I wonder' sammen med Venke Knutson. En låt som var tiltenkt Maria Arredondo, og som ble fremført på Rockefeller, men da Venke Knutson selv fikk platekontrakt, valgte hun å bruke den på sitt debut album 'Scared'.

Christopher har tidligere jobbet med promotion og management med norske og nordiske artister i over 12 år.

Christopher har sammen med sin kone, Gunhild Sophie Thaulow-Landmark, flere prosjekter gående med foreløpig 140 kjente coverlåter på youtube under artistnavnet CHRIS LANDMARK.
Chris Landmark har så langt over 2,5 millioner streaminger.
Sammen har de også skrevet og produsert låtene 'Norge mitt Norge II' for mannskor og julesangen 'Fredelig Jul' for det norske folk.

I februar 2019, ga CHRIS LANDMARK ut albumet 'Tell me there's a heaven' med 16 kjente og populære cover låter på de fleste digitale platformer.

Christopher er også eventyrforteller. På nettsiden eventyrforbarn.no har Christopher og Gunhild Sophie (Illustratør) lagt til rette for masse gratis for barna. De har til nå gitt ut 31 eventyr lydbøker. eventyrforbarn.no er nå seriøst størst på Spotify.

Medvirker på

Venke Knutson
Scared komponist;tekstforfatter
2004