Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Casiokids

Dannet: 2005

Synthpop-/indiepopgruppe fra Bergen/Stavanger som stilmessig har blitt sammenlignet med Röyksopp, Annie og The Whitest Boy Alive. De bruker, som navnet antyder, Casio-keyboards som en viktig del av lydbildet. Da de slapp singelen "Grønt lys i alle ledd / Togens hule" i England ble de av det britiske musikkmagasinet NME beskrevet som "det beste fra Norge siden svartmetall". I 2010 fikk de også a-ha-stipend sammen med Moddi, Susanne Sundfør og Shining. Sommeren 2009 turnerte de både.. Les mer..

Synthpop-/indiepopgruppe fra Bergen/Stavanger som stilmessig har blitt sammenlignet med Röyksopp, Annie og The Whitest Boy Alive. De bruker, som navnet antyder, Casio-keyboards som en viktig del av lydbildet.

Da de slapp singelen "Grønt lys i alle ledd / Togens hule" i England ble de av det britiske musikkmagasinet NME beskrevet som "det beste fra Norge siden svartmetall". I 2010 fikk de også a-ha-stipend sammen med Moddi, Susanne Sundfør og Shining.

Sommeren 2009 turnerte de både i USA og England, og i 2011 besøkte de Japan for første gang. De er ett av ganske få band som synger på norsk, men likevel har suksess internasjonalt.