Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Carl Haakon Waadeland

Født: 8. november 1952
Fra: Trondheim

Jazztrommis og musikkteoretiker, f. 8.11.1952, kjent fra flere band og utgivelser. Han var en av drivkreftene bak Jazzlinja (NTNU) som han også har ledet. Han har hovedfag i matematikk og doktorgrad fra Institutt for musikk fra NTNU, der han i dag er professor med fokus på rytmikk, swing, musikkframføring (performologi), rytme og bevegelse. Waadeland har spilt og utgitt flere plater med jazzbandene Bodega Band, Siris svale band og Dadafon (1995–2002). Han har ellers bidratt en rekke utgivelser med.. Les mer..

Jazztrommis og musikkteoretiker, f. 8.11.1952, kjent fra flere band og utgivelser. Han var en av drivkreftene bak Jazzlinja (NTNU) som han også har ledet.

Han har hovedfag i matematikk og doktorgrad fra Institutt for musikk fra NTNU, der han i dag er professor med fokus på rytmikk, swing, musikkframføring (performologi), rytme og bevegelse.

Waadeland har spilt og utgitt flere plater med jazzbandene Bodega Band, Siris svale band og Dadafon (1995–2002).

Han har ellers bidratt en rekke utgivelser med midtnorske artister som Knutsen & Ludvigsen, Gary Holton & Casino Steel, Hans Rotmo, Terje Tysland, Halvdan Sivertsen, Hilde Heltberg, Åge Aleksandersen, Øystein Dolmen, DumDum Boys og Henning Sommerro.

Medlem i

Dadafon Trommer ( - 2002)
Nidaros
Rasmus og verdens beste band Trommer+professor i rytme!
Sambandet Trommer (1985 - 1987)
Siri's Svale Band Trommer