Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Cacadou

Dannet: april 2001
Fra: Oslo / Hamar

Cacadou er et band fra Oslo/Hamar. Bandet ble startet i 2001, og sjonglerer mange ulike instrumenter og musikalske sjangre både på scenen og i studio. Musikken er en salig blanding av americana, bluegrass, balkanboogie og speedcountry, og alle sangene handler om livet i den imaginære havnebyen Aboretto, et vakkert og voldelig sted. I 2006 spilte bandet inn en musikkvideo til sangen Favourite time of the year, regissert av Anne Sewitsky og med skuespiller Anders Baasmo Christiansen i en sentral rolle som.. Les mer..

Cacadou er et band fra Oslo/Hamar. Bandet ble startet i 2001, og sjonglerer mange ulike instrumenter og musikalske sjangre både på scenen og i studio. Musikken er en salig blanding av americana, bluegrass, balkanboogie og speedcountry, og alle sangene handler om livet i den imaginære havnebyen Aboretto, et vakkert og voldelig sted.

I 2006 spilte bandet inn en musikkvideo til sangen Favourite time of the year, regissert av Anne Sewitsky og med skuespiller Anders Baasmo Christiansen i en sentral rolle som den uberegnelige Captain Ed. Cacadous musikk har vært med i flere NRK-produksjoner (blant annet Himmelblå), og bandet har også bidratt i flere av Kristoffer Kumars skateboard-filmer. I 2011 dukket også bandets medlemmer selv opp i Jakten på den 6. sans.

Medlemmer

Egil Berntzen bassist, trekkspiller, organist og klarinettist
Erlend Wold gitarist, banjo- og banjolinspiller, trekkspiller og perkusjonist
Hans Tore Rytterbakken trommeslager, trekkspiller og organist
Knut Kirknes vokalist, trompetist, trombonist og bekkenist
Per Kirknes gitarist, banjo- og banjolinspiller, trombonist og bassist
Roger Berntzen gitarist, bassist, lap steel- og dobrospiller

Utgivelser (album)

Cacadou
Your Uncle's Grave
2014
Cacadou
Tall Tales
2011
Cacadou
At the depot
2009

Utgivelser (singel/EP)

Cacadou
Geradeaus / The Drunken Choir
2010