Matched: artister/(.*)

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Børge Fjordheim

Født: 2. januar 1975

Trommeslager fra Randaberg, f. 2.1.1975. Han er medlem av stavangerbandet Cloroform og var også medlem av Wunderkammer. Han er i tillegg kjent som fast trommeslager for Morten Abel, og er en av Abels nærmeste samarbeidspartnere. Han har bidratt med slagverk og vokal på alle albumene, det første som medlem av Wunderkammer, og vært fast trommeslager i backingbandet på konsertene. I tillegg er han medprodusent på Abel-albumene I'll Come Back and Love You Forever (2001), Being Everything, Knowing.. Les mer..

Trommeslager fra Randaberg, f. 2.1.1975. Han er medlem av stavangerbandet Cloroform og var også medlem av Wunderkammer.

Han er i tillegg kjent som fast trommeslager for Morten Abel, og er en av Abels nærmeste samarbeidspartnere. Han har bidratt med slagverk og vokal på alle albumene, det første som medlem av Wunderkammer, og vært fast trommeslager i backingbandet på konsertene. I tillegg er han medprodusent på Abel-albumene I'll Come Back and Love You Forever (2001), Being Everything, Knowing Nothing (2003) og Some of Us Will Make It (2006), samt på The September When-albumet Judas Kiss (2008).

Fjordheim har i tillegg bidratt som trommeslager på utgivelser med Sivert Høyem (Exiles fra 2006), Janove Ottesen (Francis' Lonely Nights fra 2004), Kaada, Ove Storland og Tønes. Han har også spilt med jazzmusikere som Frode Gjerstad og Didrik Ingvaldsen.

Medlem i

Circulasione Totale Orchestra slagverk
Cloroform Trommer, vokal
Janne Hagens Gospel Combo Slagverk
Wunderkammer Trommer