Matched: artister/(.*)

Relaterte biografier

Fra Rockheims samlinger

  • Plakat
  • Plakat
Se mer på Digitalt Museum

Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Blood Command

Kjernen i Blood Command er Yngve Andersen, Sigurd Haakaas og sanger Silje Tombre. Bandet spiller hardtslående rockemusikk, og ble startet i Bergen i 2008. To år senere ble de en av i alt ti nominerte til Årets Urørt i regi av NRK P3. De debuterte på plate med EPen ”Five Inches of a Car Accident” i 2009. Året etter ble de nominert til Spellemannpris for beste rockeplate med albumet ”Ghostclocks”. Bandet har turnert både i Storbritannia.. Les mer..

Kjernen i Blood Command er Yngve Andersen, Sigurd Haakaas og sanger Silje Tombre. Bandet spiller hardtslående rockemusikk, og ble startet i Bergen i 2008. To år senere ble de en av i alt ti nominerte til Årets Urørt i regi av NRK P3. De debuterte på plate med EPen ”Five Inches of a Car Accident” i 2009. Året etter ble de nominert til Spellemannpris for beste rockeplate med albumet ”Ghostclocks”. Bandet har turnert både i Storbritannia og på kontinentet. Yngve Andersen har også spilt i Jeroan Drive, og står bak det bergensbaserte selskapet Loyal Blood Records.

Hele eller deler av biografien er hentet fra boken "Norsk pop- og rockleksikon" fra Vega Forlag (2013). Redaktører for boken er Jan Eggum og Jon Vidar Bergan. Bidragsytere er Willy B, Arvid Skancke-Knutsen, Øyvind Holen, Svend Erik Løken Larsen, Vidar Vanberg, Marta Breen, Trond Blom, Eirik Kydland, Bård Ose, Siren Steen og Frode Øien. Boken kan kjøpes hos bokhandlerne eller bestilles direkte fra www.vegaforlag.no.

Medvirker på

Diverse artister
Sannhet på boks - En hyllest til Raga Rockers
2015