Revisjonshistorikk

Gjør endringer

Blodsmak

Dannet: mars 2011
Fra: Drammen / Oslo

Blodsmak: Tung folkrock med smak av kvae og diesel. På nynorsk. Blodsmak er et band som spiller tung rock på nynorsk. De er lyden av hammeren mot ambolten, lukta av kvae, diesel og smørefett. De er svin på skogen. De er rusten kjetting og hel ved, med rim i både skjegg og velmente tekster. De spiller musikk med oppbretta ermer, musikk som får være ute alene hele natta. Bandet Blodsmak består av fem karer med lang fartstid i musikkbransjen. Med ektefølte tekster, solid.. Les mer..

Blodsmak: Tung folkrock med smak av kvae og diesel. På nynorsk.

Blodsmak er et band som spiller tung rock på nynorsk. De er lyden av hammeren mot ambolten, lukta av kvae, diesel og smørefett. De er svin på skogen. De er rusten kjetting og hel ved, med rim i både skjegg og velmente tekster. De spiller musikk med oppbretta ermer, musikk som får være ute alene hele natta.

Bandet
Blodsmak består av fem karer med lang fartstid i musikkbransjen. Med ektefølte tekster, solid bånndrag og musikk i krysningspunktet mellom dyrisk og lyrisk, tør vi garantere heidundrende konserter som ville gitt Ivar Aasen, Arne Garborg og Tarjei Vesaas tårer i øynene.

Musikken
Musikalsk ligger Blodsmak et sted området mellom 80-talls heavy, feit stonerrock og folkemusikkhalvtimen, tilsatt en ørliten klype prog. De leverer musikk med utestemme, men har knallhard fokus på det melodiøse og allsangvennlige refreng som fester seg til hjernebarken som flått i elgpels.

Tekstene
Til tross for at ingen av bandmedlemmene tilhører det tunge brukermiljøet av målfolk, får bandets tungrockunivers ekstra farge og rosemaling av nynorsken. Tekstmessig beveger man seg i en pseudo-folklorisk verden, en ubestemt tidsepoke da Norge i all hovedsak var befolket av villmenn i villmarka, skogen var full av underjordiske og døden var livets tvillingbror. Stikkord er svik, lengsel, kjærlighet, død, tilgivelse. I det hele tatt; små vignetter om store følelser.

Medlemmer

Åsgeir Størdal gitar, kor
Geir Johansen trommer
Magnus Tveiten gitar, kor
Steinar Evant bass
Tom R Ostad vokal, gitar

Utgivelser (singel/EP)

Blodsmak
Forsmak
2012